Amanda Haydn

Hevosenomistaja
Isän puolelta saksalaisen sukunimen saanut 20-vuotias Amanda on lievästi sanottuna hukassa elämänsä kanssa. Lukiosta 18-vuotiaana ulos päästyään ei opiskelut ole oikeastaan enää kiinnostaneet ja nainen siirtyi suoraan kaupan kassalle työskentelemään. Luonteeltaan Amanda on hieman kärsimätön otus, jolta palaa pinna alta aikayksikön mikäli sattuu huono päivä alle. Naisella on erittäin tyhmä tapa kerätä itselleen sata ja yksi hommaa, minkä jälkeen kaikki tuntuu kaatuvan päälle ja stressitasot pomppii taivaissa. Stressaantuneena Amanda on erittäin räjähdysherkkä, jolloin hyvän huumorintajun omaava likka ei hymyile sitten millään. Kirosanoja nainen ei myöskään säästele vaan antaa palaa, mikäli siihen tarvetta näkee. Muille ihmisille Amanda kuitenkin pyrkii ainakin aluksi olemaan melko korrekti ja asiallinen, mutta lähimmäistensä seurassa nainen ei niinkään jaksa ajatella mitä suustaan päästää, ja siihen Amandan tärkeimmät ystävät ovatkin jo tottuneet. Yleisesti ottaen kovan kuoren alta, kliseisesti todeten, löytyy myös se pehmeämpi ja sydämellisempi puoli. Amanda ei koskaan jätä ystäviään pulaan!

Amandalla on mustat keskiselkään ylettyvät hiukset, jotka on usein kiedottu sotkuiselle nutturalle. Nainen rakastaa rampata salilla viitisen kertaa viikossa ja popsiikin ruokaa kolmen tunnin välein, mikä näkyy myös kropassa. Mikään siroluinen kaveri Amanda ei siis ole vaan lihasta löytyy - joidenkin mielestä jopa liikaakin. Naisen silmienväriksi on siunaantunut kiva vihreä ja pituutta löytyy reilut 170 senttimetriä. Amanda rakastaa pehmeitä verkkareita ja kaikenlaisia muita lökäpöksyjä, joiden olemassaoloa ei tarvitse ajatella. Yläosaksi valikoituu usein jonkinlainen huppari tai karvahupullinen toppatakki. Kesällä nainen sujahtaa shortseihin ja toppiin.

Hevoskokemusta Amandalta löytyy reilut kymmenen vuotta ja koko tämän ajan hän on ollut kouluratsastaja henkeen ja vereen. Oman hevosensa tavaroista nainen on äärimmäisen tarkka ja huomaa kyllä heti jos jokin ei ole omalla paikallaan. Itsehän Amanda näyttää juuri heränneeltä pummilta (no melkein), mutta Nemon täytyy kiiltää varusteineen kuin kaurapuurossa oleva pieni voisilmä konsanaan.