Ricci Hansen

Hevosenomistaja
s. Ruotsissa 23.7.1997, 18-vuotias

Luonteeltaan Ricci on hyvin itsevarma ja energinen persoona, joka nauttii huomion keskipisteenä olemisesta, oli kyse sitten suuremmasta yleisöstä tai vain yhdestä henkilöstä. Tämän takia monet mieltävät naisen myös hyvin itsekeskeiseksi draamailijaksi. Tosiasiassa brunette vain piilottaa epävarmuuttaan, koska hänen menneisyytensä ei ole kovin kirkas. Hänen äitinsä vietettyä kovinkin railakasta elämää ystäviensä kanssa, hänen isänsä purki oloaan juopotteluun, joka johti myöhemmin väkivaltaiseen käytökseen. Tämän takia Ricci joutui viettämään lapsuutensa sijaiskodeissa ja itsevarmuus oli tälle kuin elinehto. Sen takia nainen on nykyään hyvin riippuvainen muiden ihmisten hyväksynnästä ja rakkaudesta, vaikka sen saaminen voi olla hyvinkin hankalaa Riccin koppavuuden takia.

Itsetietoisen kuoren alla on kuitenkin hyvin herkkä sielu, joka haavoittuu helposti. Se kuitenkin takaa sen, että brunette osaa tarvittaessa olla lämminsydäminenkin persoona. Sitä puolta nainen ei kuitenkaan kenelle tahansa esittele.

Ricci on harrastanut hevosia 3 vuotiaasta asti ja opiskelee tällä hetkellä viimeistä vuotta hevostenhoitajan ammattitutkintoa.

Riccillä on hieman normaalia tummempi iho, sekä sydämen muotoiset kasvot ja hän omistaa alaselkään asti ylettyvät paksut kiharat kultaisen ruskeat hiukset, joihin hän on laitattanut vaaleanruskeita raitoja. Silmät hänellä ovat suuret ja väriltään siniset.
Vaatteet ovat aina hyvin siistit ja melkein kuin muotikatalogista vedetyt. Ruskea nahkatakki kuuluu varsinkin lämpimillä keleillä asuun.