Venn Herrmann

Hevosenomistaja
Kyllästyttyään työskentelemään enonsa (erittäin laadukkaalla) ratsastuskoululla pari vuotta sitten 18-vuotias Venn päätti kokeilla omia siipiään hevosalalla vanhempiensa siunauksella sekä sponsoroinnilla. Hän hommasi itselleen maailmanmestaritason valmentajan, hyvän hevosen ja aloitti kilpauransa esteratsastuksen parissa. Ensimmäiset kuukaudet tosin menivät raivokkaasti treenatessa sekä totuttautuessa uuteen elämäntyyliin. Jokin tästä uudesta työssä tuntui siltikin puuttuvan.. ehkä intohimo?

 Pari ensimmäistä vuotta meni kuitenkin lennokkaasti ohitse voitto toisensa jälkeen, ja nuorukaisesta povattiin jo kovasti seuraavaa suurta tähteä Suomen esteratsastuspiireihin. Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan, ja miehen silloinen kilpahevonen loukkasi jalkansa onnettomasti eräällä kilpareissulla.

Puolen vuoden lepotauon jälkeen oli pakko myöntää tosiasiat ja todettava, ettei hevosen jalka enää paranisi entisen veroiseksi. Mies piti pienen mietintätauon uransa suhteen, pohti kiinnoksenkohteitaan ja tavoitteitaan - ja päätti lopulta itse ruveta valmentamaan itseään ja hevostaan. Hän tajusi, ettei häneltä motivaatioita tai kunnianhimoa ennenkään ollut puuttunut - häntä oli vain vaivannut se, että kaikki oli, miehen omien sanojen mukaan, "annettu minulle valmiiksi ilman sen suurempia ponnistuksia." Niimpä hän etsi itselleen lupaavan varsan, osti sen ja alkoi kouluttamaan siitä omaa silmänteräänsä ja kilpahevostaan. Eikä hyväksynyt apua keltään, joka oli auttanut häntä aiemmin ratsastuksen parissa. Mies halusi aloittaa puhtaalta pöydältä, ja näin hän päätyi myös valitsemaan aivan uuden tallin, jossa ei ollut ketään entuudestaan tuttua. Mutta toki laatua piti löytyä.

Kuten jo mainittu, kunnianhimoa ei mieheltä puutu - ja joskus se saattaa myös kääntyä ylimielisyydeksi ja omien kykyjen yliarvioimiseksi. Mies arvostaa asiansa osaavia ja arvostusta vaativia henkilöitä, ja ehkä hieman surullisesti hiljaisemmat tai hieman vaatimattomammat persoonat jäävät häneltä usein huomaamatta. Kilpailuhenkinen mies ei siedä häviämistä, vaikkei sitä tahdo myöntääkään, joten pieneltä kilpailulta tuskin tulee herran seurassa välttymään. Toisaalta Venn tulee hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, kunhan vain he ensin saavat kiinnitettyä miehen huomion itseensä ja saavat hänet huomaamaan heidän olemassaolonsa. Suurimman osan ajastaan mies viettää joko kouluttamassa Faeta, treenamassa itse tai sitten vain löhöämästä kahvikupposen kanssa oleskelutiloilla.

Ulkonäkö: 187cm pitkä mies, siniset silmät, tummanruskeat selän puoliväliin yltävät hiukset jotka ovat usein ponnarilla sekä tummansiniset ratsastushousut - näistä asioista tunnistaa yleensä Vennin.  Mies hymyilee myös usein.