Stall Lumos
Etusivu Talli Henkilöt Hevoset Toiminta Foorumi Mail

Kuvagalleria

Komistus pienestä pitäen. :)Fae 1-v.


Kuva © Venn

Status

Fae on Vennin oma, eikä se tule olemaan tuntikäytössä.

Faen omat sivut
Fairy King Vegas

Kutsutaan:

Fae

Hoitaja:

ei oteta hoitajaa

Sukupuoli:

ori

Kasvattaja:

Las Vegas 

Rotu:

suomalainen puoliverinen

Omistaja:

Venn Herrmann

Väri:

rautias

Painotus:

yleispainotus

Korkeus:

166 cm

Koulutus:

Koulutetaan vasta

Syntyi:

26.01.2015, oma ikääntyminen

Muuta:

-


Fairy King Vegas on todellakin keijujen kuningas - hän näkee kaikkialla jotain mitä muut eivät selvästikkään pysty tuntemaan, ja on aivan omissa maailmoissaan. Puskat ja puut ovat mitä parhaimpia keskustelukavereita orin mielestä, eikä häntä paljoa kiinnosta muut hevoset. Siksi Fae onkin helppo käsiteltävä, sillä ori ei välitä muiden miesten pörhistelystä, vaan keskittyy aina siihen minkä itse parhaaksi näkee. Nuoresta iästään huolimatta herralla on paljon potentiaalia estekentille, ja Venn kouluttaakin hevosesta omaa kilparatsuaan - nätin käytöksen ansiosta herraa tuskin tarvitsee edes ruunata. Koulutus on edennyt tähän mennessä hyvin ja ilman takapakkeja.

Rautiaalla hevosella on kruununmuotoinen tähti otsassaan, josta nimi "King" osittain juontaakin juurensa. Orin luonne tulee kehittymään varsan kasvaessa aikuiseksi.
© Venn

Faen kuukausikuulumiset

14.06.2015

Lämpimimmillä säillä on käyty enemmän maastossa, sateella sitten totuteltu maneesin outoihin ääniin ja pilvisellä kelillä taas käytetty kenttää - siedätyshoitoa erilaisille äänille siis. Siitä paljastuikin herran heikko kohta - epäilyttävät äänet kun ovat hieman liian pelottavia. Mutta hiljaa hyvä tulee, toivottavasti ori tottuu niihinkin pian :-)

14.05.2015

Ohhops, ollut niin kiireinen tuo kevät ettei paljoa ole kerennyt Faen kanssa puuhailemaan, perustreeniä vaan käyty läpi. Pari kertaa on jouduttu ottamaan mittelöä, kumpi se nyt olikaan se pomo, mutta muutoin kevät on edennyt rauhallisesti.

27.04.2015

Faen kanssa on edetty hitaasti ja varmasti, ja ratsutreenejä on lisätty. Kauniiden päivien kunniaksi on myös pari kertaa uskallettu lähteä maastoon, tietenkin aina kaverin kanssa. Ihmeen hyvin ori on käyttäytynyt, vaikka vielä vähän temppuiluakin esiintyy. Huhtikuu on hujahtanut ohi nopeasti, nyt pitää vain toivoa ettei kevät tuo liikaa intoa Faen askeliin.


22.03.2015

"Faen koulutus on nyttemmin ottanut vähän takapakkia, jostain syystä herran mielenkiinto on aina treenatessa karannut muualle. Pitää varmaan kehittää uusia, mielenkiintoisia harjoituksia kiinnostuksen ylläpitämiseksi. Muuten orille ja sen omistajalle kuuluu hyvää, Lumos on tarjonnut huikean hyvät mahdollisuudet oikeastaan kaikelle."

09.02.2015

Fae muutti Lumokseen.
Ulkoasun pohja ©  M Layouts, muokkaus © Latu
Tämä on virtuaalitalli, this is a sim-game stable