Stall Lumos
Etusivu Talli Henkilöt Hevoset Toiminta Foorumi Mail

Kuvagalleria

Hans ja Ems."Kyllä, tämä poni me ostetaan!"


Tästä möykystä kaikki alkoi.Status

Hans on käytössä kaikentasoisten ratsastustunneilla.


Ohjeita

» Esteille ja maastoon joka jalkaan
   jännesuojat tai pintelit.
» Klipattuna loimitettava kylminä päivinä, varsinkin jos on vähänkin viimaista tai märkää.
» Pakkaskeleillä toppaloimi, valitse paksuus kylmyyden mukaan.
» Saattaa huudella kavereiden perään jäätyään yksin, mutta rauhallisella käsittelyllä ja jutustelemalla asettuu pian.
Painswick Lachlan

Kutsutaan:

Hans

Hoitaja:

Emmy, päiväkirja

Sukupuoli:

ruuna

Kasvattaja:

Painswick Ponies

Rotu:

brittiläinen ratsuponi

Omistaja:

VRL-01436

Väri:

punahallakko

Painotus:

Koulupainotus

Korkeus:

139 cm

Koulutus:

KO: he A // RE: 80 cm 

Syntyi:

CAS 32 / 29.01.14

Muuta:

-


Hans on harvinaisen mutkaton ja suora: brittien kehutaan kasvattavan loistavia käyttö- ja kisaponeja lapsille ilman ponimaisia konnankoukkuja, tässä ruunassa se todistetaan myös todeksi. Ponin kanssa ei helposti tule ristiriitoja, sillä se palkitsevasti kertoo heti jos jokin ei ole kohdallaan ja vastavuoroisesti toimii kuin unelma tullessaan kohdelluksi reilusti. Missään vaiheessa ei Hans heittäydy kuitenkaan liian hankalaksi, ja vaikka sille kuinka syytäisi ristiriitaisia apuja niin pinna ei tunnu missään vaiheessa napsahtavan lopullisesti, poni vain jupertaa, poikittaa ja tuijottelee yläkautta silmiin kuin kysyäkseen että mitä ihmettä sä siellä selässä duunaat? Kun vika on paikallistettu ja korjattu unohtaa Hanskin huonot hetket, jatkaen kulkemistaan nöyränä ja reippaasti liikkuen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Liikkeet tällä ponilla ovatkin hallussa: voimaa ja pituutta löytyy sen verran että vaikka Hans onkin pikkuinen miäs niin satulassa tuntuu kuin istuisi hevosen selässä, vain kaulan lyhyys kertoo ratsun olevan oikeasti sitä alle 140 cm-luokkaa. Hans yllättää aina: juuri kun sitä ajattelee että tämä taso on sen maksimi ja pidemmälle ei enää yritetä, niin annappas olla — pian sitä kuitenkin löytää itsensä hilaamassa ratsukkoa ylemmälle tasolle kun Hansista löytyikin vielä yksi piilotettu vaihde lisää...

Hoitaessa Hans on rauhallinen ja antaa tehdä kaiken ilman ongelmia, ollen näin myöskin aivan pienten tuntilaisten harjoituskappaleena. Ruuna tykkää katsella ympärilleen ja sen saakin stressaamaan vain ja ainoastaan sillä että estää näköyhteyden tallin tapahtumiin, muuten Hansia saa hoitaa ja varustaa aivan rauhassa sen seisoskellessa tyyneesti paikoillaan menoa ja meininkiä sivusta katsellen.

Sukutaulu

i. Sniper Lanselot
hrkko high, 142 cm
ii. Zeplin Lazier
hrkko, 142 cm
iii. Scwebot's Beornéot
iie. Zeren Loret
ie. Ruby's Adrianne
hrkko, 143 cm
iei. Rugiel IV
iee. Codegel's Ruby
e. Bedesrow Appie
rn rp,  142 cm
ei. Stoocone xx
rn xx, 160 cm
eii. Danre xx
eie. Fireann xx
ee. Bedesrow Forella
rt nf, 139 cm
eei. Concorde
eee. Heinland's Cadi

Jälkeläiset

Hans on ruunattu nelivuotiaana, mutta harvinaisen värin ja suvun vuoksi siitä päädyttiin ottamaan 3 kpl pakasteita. Pakasteet ovat vain omaan käyttöön niiden vähyyden ja hinnan vuoksi.

Syntyi

Skp. Nimi

Isä

Omistaja

Muuta

Kisa- ja näyttelytulokset

PKK


KRJ (sijoituksia 0 kpl, joista voittoja 0 kpl)
Valmennuksia ja kuulumisia

30.01.2015

Hans on tällä hetkellä karsinassaan aivan tuubassa, sillä eläinlääkäri kävi aloittamassa aamun nyppäisemällä tältä kaverilta pallit pois. Alkuun Hans oli tarkoitus pitää orina, mutta Thornhild oli sitä mieltä että tuntiponeja tarvitaan lisää ja tästähän tulisi aivan loistava opetusmestari. Icarus ei (arvattavasti) ollut oikein samaa mieltä siskonsa kanssa, mutta ei pystynyt perustelemaan tarpeeksi hyvin miksi ponioria tarvittaisiin enemmän kuin hyvää opetusratsua ja joutui lopulta antamaan periksi. Sen verran hän sai kuitenkin tahtoaan lävitse että komeasta, erikoisesta ratsuponista otettiin pakasteita säilöön vaikka mansikoitahan se maksaakin.

Hans ei onneksi itse taida tietää vajavuudestaan, ja viikon lomailun jälkeen se palaakin takaisin mukaan arkeen ja tuoreeksi lisäksi ratsastustunneille.

Ulkoasun pohja ©  M Layouts, muokkaus © Latu
Tämä on virtuaalitalli, this is a sim-game stable